A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: a nászútján helyezték karanténba a világhírű színésznőt

Alaposan keresztülhúzta az egyre több áldozatot szedő koronavírus Crissy Rock számításait: a Benidorm című vígjátéksorozat sztárja – ahelyett, hogy felhőtlenül élvezhette volna nászútját a férjével – karanténba helyezve tölti azidejét azon a luxushajón, amivel mesés helyekre indultak útnak januárban.

A pusztító koronavírus, ami a kínai Vuhan városából mostanra több mint 30 országra terjedt át és több mint 1100 áldozatot követelt, a Benidorm című vígjátéksorozat sztárjának is kellemetlenséget okozott. Crissy Rock színésznő januárban indult nászútra férjével, Julian Buckkal egy luxushajón, ám a koronavírus-járványtól tartva nem köthetnek ki azokban az országokban, amikben tervezték. A luxushajónak Malajziában, Szingapúrban, Hongkongban és Vietnamban is ki kellett volna kötnie, ám a koronavírus miatt ezeket a helyeket kihagyják – írja az Express.

A színésznő január 31-én szállt fel a hajóra Dubaiban. Menedzsere megerősítette: Crissy Rock azóta is a Queen Mary 2 fedélzetén tartózkodik.

„A hajó azóta sem tudott kikötni sehol sem, mert az előre beütemezett helyszíneken felütötte a fejét a koronavírus. Reméljük, mindenki biztonságban hazatérhet, beleértve Crissy-t is, aki nagyon aggódik” – árulta el a menedzser.

A Mail Online szerint a hajó egyenesen Ausztráliába tart, fedélzetét az emberek egészen február 18-ig nem hagyhatják el. A járvány terjedésének megállását február végére jósolják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések