A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus gyanújával vizsgálták a pesti drogdílereket

Elfogták annak a vietnáminak a bűntársát, aki drogokkal kereskedett Budapesten, és mivel nemrég Kínában járt, a koronavírus miatt érvényben lévő protokoll alapján megvizsgálták a mentőszolgálat munkatársai. Nem találtak gyanús jelet, így a kábítószer-kereskedelemmel és közokirat-hamisítással gyanúsított férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint az irányító ez a 41 éves kínai férfi volt, a végrehajtó pedig 32 éves vietnámi társa. A legtöbb csomagot Magyarországon vették át, vagy innen továbbították, a kábítószer jelentős részét Budapesten árulták.

Egy Magyarországról álnéven feladott, több mint 3 kiló MDMA kábítószert tartalmazó küldeményt a lipcsei repülőtéren foglalt le a német hatóság tavaly márciusban.

Decemberben egy Spanyolországról Magyarországra érkező csomag ellenőrzésekor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai találtak 10 kiló kannabiszt -írja a police.hu.

A vietnámit január 23-án fogták el a X. kerületben, az általa használt két lakáson közel egy kiló MDMA-tablettát és 7,4 kiló kábítószergyanús növényi anyagot, kábítószer előállításához szükséges eszközöket találtak.


A férfit azóta letartóztatták, és február 3-án rács mögé került a kínai értelmi szerző is.


Forrás: Ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések