A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kárpátaljára tartó felfegyverzett bűnbandát fogtak el Alsóvereckénél, akik irányításuk alá akarták vonni a megyét

A letartóztatási műveletek során a férfiak ellenállást tanúsítottak a rendőrökkel szemben. A speciális művelet során a hatósági tisztviselők hét személyt tartóztattak le.

Arszen Avakov ukrán belügyminiszter utasítására

Kárpátalján megerősítették a biztonsági intézkedéseket.

A Kárpátaljai Megyei Rendőrség stratégiai nyomozóosztályának szakemberei, a speciális szolgálat, az Ukrán Biztonsági Szolgálat munkatársai, a rendőrkapitányság nyomozói és a térség ügyészsége együttműködve  közös különleges műveletet folytattak egy bűncsoport letartóztatása érdekében.

A banda tagjai irányításuk alá akarták venni a megyét.

A hatósági tisztviselők február 8-án a kárpátaljai Alsóvereckén (Нижні Ворота, Volóci járás)

letartóztatták a bűnbanda vezetőjét és tagjait.

A rendőrség szerint az bűncsoport tagjai fel voltak fegyverkezve, ezért a tisztviselők úgy döntöttek, hogy speciális rendőri egységeket vonnak be a rendőrségi műveletbe.  A letartóztatás során a járművek utasai fegyveres ellenállást tanúsítottak és megpróbáltak elmenekülni a helyszínről. A tisztviselők végül letartóztatták őket. A művelet folyamán senki sem sérült meg.

A bűncsoport vezetője golyóálló gépkocsival közlekedett. A letartóztatás helyszínéről a nyomozók lefoglalták a járműveket és fegyvereket.


Az ügyben továbbra is folyik a nyomozás  – írja a Karpatinfo.net.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések