A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Just Eucasol Spray 75ml

Összetétel: alcohol denat, propylene glycol, víz, eukaliptusz, isopropyl alcohol, törpefenyő, rozmaring, triethylene glycol, mezei menta, isopropyl myristrate, limonene, parfum, isobornyl acetate, kámfor, lucfenyő, menthol, linoleic acid, szegfűszeg, chlorhexidine digluconate, linolenic acidbenzyl alcohol, eugenol, kumarin, linalool, benzyl benzoate.

Alkalmazás:
A levegő tisztítására, fertőtlenítésére a helyiség légterébe permetezni.
 Zsebkendőre, éjjel a párnára fújva biztosítja a nyugodt légzést.

Levegőtisztító, légzésjavító spray. Baktériumölő, gyorsan elpusztítja az allergén hatású, károsító anyagokat. Megszünteti a kellemetlen szagokat, és nagyon hatékonyan tisztítja a helyiségek levegőjét. Segít a légzési zavaroknál, különösen jó hatású pollenérzékenység , asztmás és allergiás rohamok esetén.

Tartalma: 75 ml, kb. 400 pumpanyomás, több hónapra elég

Alkalmazás:
Levegő tisztításra, fertőtlenítésre a helyiség légterébe permetezni. Zsebkendőre fújva és belélegezve, éjjel a párnára fújva biztosítja a nyugodt Iégzést,

Hatása:
 tisztítja és tisztán tartja a legutakat
 antibakteriális, fertőtlenítő hatással rendelkezik
 asztmás, allergiás légzési nehézségeknél hatékony segítség
 segít megelőzni az arcüreggyulladást
 erősíti az immunrendszert
 könnyebbé teszi a nehéz légzést
 nagyon gyors hatású kellemes illatú szagtalanító

Érvek:
Az Eucasol spray nagyon jól segíti a légutak tisztulását megfázás esetén jól használható a szabad légzés fentartására.

Jelentős antibakteriális hatása van. Amennyiben rendszeresen használjuk, a megfázásos betegségek hatékony megelőzésére is alkalmas. Használhatjuk asztmás betegség esetén a légzési nehézségek leküzdésére.

Évről évre mindannyian tapasztaljuk, hogy a légúti megbetegedések az egészségünket érintő leggyakoribb preblémát jelentik. Az. ilyen betegségek egyik legjellemzőbb tünete a köhögés, amely tulajdonképpen a légutak megtisztítására szolgáló védekező reflex. Alapvetően két típusát különböztetjük meg. Az. ún. improduktív vagy száraz kőhögés nem távolít el váladékot a légutakböl. Ezt legtöbbször a légúti nyálkahártyát helyileg izgató anyagok váltják ki. Ez a kínzó köhögés a szervezetet feleslegesen fárasztja ki, csökkentésére jól használható a légteret is tisztántartó Eucasol spray. A másik típus a produktív köhögés, amely a felszaporodott, sűrű váladékot távolítja el a légutakból. Ez a szervezet számára hasznos, mert a túl nagy mennyiségű, pangó váladék számos problémát (köhögési inger, nehézlégzés. fulladásos panaszok, légúti elzáródás, bakteriális felülfertőződés) okozhat. Ezért az ilyen kőhögést nem szabad köhögéscsillapítókkal elfojtani. 

A Just Eucasol spray a szoba levegőjébe, vagy a párnánkra fújva mérsékli a nehézlégzést és a fulladásos panaszokat.

Bármilyen akut légúti fertőzés okozza is a légúti váladék felszaporodását és a köhögést, az Eucasol spray segítséget nyújt a Jégutak tisztításában.

Több betegségnek kísérő tünete a légzési zavar, amely súlyosabb esetben sokkot eredményez. A görcsösen kapkodó légzés, méginkább fokozza az izgalmakat. A fuldokló, zilált elégtelen légzés teljesen felboríthatja a test fizikai állapotát, a görcsösségtör tovább romlik a helyzet és súlyosabb zavarok is lehetnek. Egyértelműen mondhatjuk, ez esetben legjobb gyógyszer a megelőzés.

Az.Eucasol spray rendkívül jól javítja a légzési funkciókat, nagyon megnyugtató tiszta, egészséges légzést biztosít.

Különősen ajánlatos megelőző használata az asztmatikus,pollen érzékenység és bizonyos allergiás betegségek esetén. Sajnálatos, hogy ezek a veszélyes, légzőszervet súlyosan károsító érzékenységek illetve betegségek nem kizárólag gyermekkori, idővel javítható érzékenységek.

Egyre gyakrabban azt mutatják ki, hogy felnőtt korban alakul ki az érzékenység és nem várható teljes gyógyulás. Aki érintett az ilyen jellegű érzékenységben, nagyon hosszú időszakra kell felkészülnie, teljes gyógyulás nem várható mai ismereteink szerint, de a kellemetlen időszakokban nagyon jól ki lehet védeni a kellemetlenségeket. 

Jól együtt lehet élni ezzel a kellemetlen tüneteket mutató érzékenységgel, amennyiben felkészülten várjuk és teszünk a megelőzésért.

"Éjszakára tanácsos a hálószoba levegőjét 1-2 fújással frissíteni, nagyon kellemes alvást biztosít. 

Megfázásos időszakban, orrduguláskor a párnára fújva tovább javíthatjuk a tiszta légzést. A horkolás .elkerülésére is jó tapasztalatok vannak. Zsebkendőre fújva és orrunkhoz tartva nagyon gyorsan tudjuk javítani a légzést. Több emelet lépcsőjárásnál jelentkező légzési nehézséget is gyorsan javíthatunk ilyen módon.

Rendelhető: 0630 597 0839

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések