Hirdessen itt

Hatalmas szeméthegy jöhet az ukránoktól a Tiszán

Szép kis árhullám vonul le a Tiszán a következő napokban. A határ túloldalán, az ukrajnai Rahónál oda is készítettek pár tonna műanyagszemetet a folyó mellé – így lett már számos alkalommal a Tiszánk a szomszédos ország szemétlarakója.

NE CSODÁLKOZZUNK, HOGY JÖN A SZEMÉT A TISZÁN! HATALMAS MŰANYAGHALOM VÁRJA AZ ÁRADÁST EURÓPA KÖZEPÉN!

Hatalmas, 300 méter hosszú és több emeletnyi magas műanyagpalack hegy várja a Tisza áradását Kárpátalján Rahónál.

A КОЛЬОРОВІ БАКИ facebook csoportban osztott meg több fotót és két videót erről Viktor Buchynskyy, aki leírta, hogy a Szatmár-Beregben már jól ismert PET Kupa önkénteseivel mentek fel a Tisza felső szakaszára, és amit ott látott neki is rémisztő újdonság volt. A folyótól 20 méterre egy hatalmas műanyag szeméthegy tornyosult, ami körülbelül 300 méter hosszan és több emeletnyi magasan terült el. A videóban látszik, a szeméthalom mellett eltörpül a teherautó.


Mint Viktor írta, körülbelül 20-30 percet voltak a szeméthalom mellett, ez idő alatt három teherautónyi szemetet is hoztak az illegális lerakóhelyre.

Ez a hely Rahónál van, Európa földrajzi középpontján.

Kárpátalján található szelektív hulladékfeldolgozó központ, amely megoldás lehet a problémára!
Szeptemberben nyitotta meg kapuit a szelektiv hulladékgyüjtö központ, ahol Beregszász és járása lakossága leadhatja a szelektált ujrahasznositó anyagokat: kartonpapírt ,müanyagot, üveget. Az elérhetőség itt található:

Forrás: Fishingtime.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések