A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bosszúból felakasztotta a barátját egy kiskunhalasi férfi

Egy kiskunhalasi férfi leütötte, majd felakasztotta a barátját, mert az korábban meglopta a családját. Az áldozat túlélte a támadást.

A férfi 2016 nyarán meg akarta leckéztetni a barátját, mert az meglopta őt és a szüleit is. Az egyik éjjel, a tanyájánál megvárta, leütötte majd felakasztotta. Próbálta öngyilkosságnak beállítani. Miután úgy látta, hogy a barátja meghalt, elmenekült a helyszínről.

A férfit az élettársa találta meg. A mentőknek sikerült újraéleszteni. Maradandó sérülései lettek, lebénult a hangszála, valamint oxigénhiányos agykárosodása lett.

Az ügyészség élet elleni bűncselekmény elkövetése miatt emelt vádat még korábban a férfi ellen. A bíróság fenntartotta a letartóztatását, mivel fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség ezzel egyetértett és javasolta a letartóztatás fenntartását a Szegedi Ítélőtáblának.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések