A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezért ódzkodik a családbővítéstől Kim Kardashian

Négygyermekes édesanyaként Kim Kardashian úgy gondolja, nem kellene több csemetét vállalnia, mert nem tudna rájuk elegendő figyelmet szentelni, ám – vele ellentétben – a férje, Kanye West összesen hét gyermekre vágyik.

A Keeping Up With The Kardashians című valóságshow sztárja négy gyermek büszke anyukája: a hatéves North, a négyéves Saint, a kétéves Chicago és a 9 hónapos Psalm után nem is vágyik több gyermekre. Kim Kardashian ugyanis attól fél, hogy nem tudna odafigyelni ennyi gyerekre, ha bevállalna még egyet – írja a Female First.

„Nem vállalhatok több babát, mert tanulni szeretnék. Már csak lombikbabám lehetne, mivel majdnem 40 éves vagyok, de nem akarok vén anyuka lenni. Figyelni szeretnék a gyerekekre, mert figyelemre mindenkinek szüksége van. Anyám 64 éves, de mégsem tudunk leszakadni róla. Még most is minden nap beszélek vele, folyamatosan" – mondta Kim, ám férje, Kanye West erről másképp vélekedik, ő ugyanis hét gyereket akar, vagy még annál is többet.

„Zaklat engem ezzel, meg van ragadva a hét gyereknél. Sose mennék bele, különösen ebben a világban nem, amiben most élünk. Álmatlan éjszakáim vannak, ha arra gondolok, hogyan fognak a gyermekeim életben maradni egy ilyen őrült világban" – vélekedett korábban Kim.

Itt találja az összes bulvárhírt

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések