A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobrev nem nyugszik: Az európai minimálbérről konzultál a DK

Dobrev Klára nem nyugszik, nem érdekli a közgazdászok cáfolata, nem érdekli, hogy semmi realitásalapja nincs az európai minimálbérnek, ő tovább folytatja ezt a hazugságot. Most konzultáció formájában.

“Újabb ígéretemet teljesítem: elindítom a DK konzultációját az európai minimálbérről. Az akciót az Európai Bizottság indította, hogy kiderüljön, milyen legyen az egységes szabályozás.

Várható volt, hogy ilyen, mindenkit érintő kérdésben a magyar kormány nem fog párbeszédet indítani, ezért ahogy ígértem, én megteszem. A következő napokban nem csak, hogy több szakszervezetet fogok felkeresni, de eljuttattam a kérdéseimet a munkáltatóknak és kutatóknak is, hogy gondolkodjunk közösen.

Titeket is arra kérlek, hogy a linkre kattintva, töltsétek ki a kérdőívet, hiszen mindenki véleménye számít! Itt az idő, hogy elmondjátok, milyen bérezést tartanátok méltónak Magyarországon. Alakítsuk együtt az európai magyarok jövőjét!”


Forrás: Hírháttér

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések