Hirdessen itt

Bombahír - Valóságshow-t indít Meghan Markle

Alig múlt el két hét azóta, hogy a sussexi hercegi pár viharos körülmények között távozott a brit királyi házból, máris bebizonyosodott, hogy a pénz miatt döntött így Harry herceg és felesége! Meghan Markle vissza akar térni a film és a tévézés világába, már szerződést is kötött a Netflix nevű internetes filmszolgáltatóval egy valóságshow-ra.

A hercegné, ismertségét felhasználva, be akar robbanni a média világába. Harry közbenjárására a Disney Stúdió is munkát ajánlott neki, amelyet el is vállalt. Ám más ajánlata is van, stylist barátnője, Jessica Mulroney oldalán szerepel majd a Netflix új műsorában. A tízrészes műsor címe I Do, Redo, azaz Igen, újra igen, és olyan tehetős párok szerepelnek majd benne, akiknek az első házasságuk valamiért zátonyra futott, ezért másodszor is próbálkoztak.

– Az, hogy Meghan töltheti be a show egyik műsorvezetői posztját, telitalálat! Hiszen a hercegnő két évvel ezelőtti királyi esküvője jó példája annak, hogy miképpen lehet másodjára is pazar lagzit rendezni, ahol örök hűséget esküdhetsz álmaid hercegének – mondta a műsor egyik producere a PageSixnek arra utalva, hogy a színésznőnek korábban volt egy sikertelen házassága Trevor Engelson producerrel 2011 és 2013 között, mégis rátalált a boldogság.

A társműsorvezető Mulroney Instagram-oldalán tett közé néhány bejegyzést, amelyben bemutatta, hogy a stáb Floridától a Karib-térségig utazgat válogatásokat tartva.

„Szeretném bemutatni a közönségnek az esküvői ipar eddig kulisszák mögött rejtőző, másik oldalát, amely soha nem jelent meg a televízióban” – írta Mulroney a műsor beharangozójában.

A sussexi házaspár nem vesztegeti az idejét, hogy pénzügyi szempontból függetlenné váljon. Iparági pletykák szerint Meghan új megbízása több millió dolláros, azaz több százmillió forintos fizetést hoz neki.

Kardashianék is hívták

Meghant a királyi ház Kim Kardashianjának nevezik a celebvilágban feltűnősködése miatt. A család Kanadába költözése zöld utat adott annak, hogy a sussexi exhercegnő igazi médiasztár legyen. Brit lapok szerint Kardashian menedzsmentje fel is vette vele a kapcsolatot, hogy intézné az ügyeit, de nem tudtak megegyezni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések