A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beszóltak egymásnak a Tankcsapda tagjai

Nyilvános szócsatába bonyolódtak a Tankcsapda tagjai, amit persze azért nem kell véresen komolyan venni.

Csütörtökön új videó került fel a Tankcsapda Facebook-oldalára. A felvételen egy kisebb társaság látható Lukács Lászlóval és Fejes Tamással az élen. A csapat a szokásos év eleji túráját félbeszakítva jelentkezett a neten, hogy üzenjenek Sidlovics Gábornak, aki nem tartott velük a menetelésre.

„Szeretnénk Sidinek üzenni a Debrecen táblától a Paripába való sétálás közben” – kezdi Lukács, akitől Fejes azonnal átveszi a szót: „Ahhoz képest, hogy ő a legfiatalabb a zenekarban, ő az egyetlen puhap.cs, még soha nem jött el erre a túrára, különböző dolgokra hivatkozva. Most azt mondta, hogy a lába fáj, de egyébként mindig fáj valamije. Az a lényeg, hogy ahhoz képest, hogy mi vagyunk a koridősek és amikor ő még nem volt meg, mi már Lacival toltuk a szekeret, ahhoz képest ő ezt nem bírja. Úgyhogy innen üzenünk a Sidinek, ha kicsit összeszedi magát, meg jó lenne, ha kicsit lefogyna, elmenne edzeni, akkor jövőre szeretettel várjuk!” – mondja viccesen a dobos hozzátéve, ha nekik fájna a lábuk, akkor is letolnák a túrát.


A srácok üzenete után nem kellett sokat várni, megérkezett Sidi válasza, amit komment formájában helyezett el a „sportemberek” videója alatt.

„Srácok, örülök, hogy ilyen jó a hangulat” – kezdi Sidi mosolyogva a videóban. „A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy két évvel ezelőtt lesétáltam veletek a távot, sőt, még én találtam meg a helyet, hogy hová ássuk el a pálinkát, amit következő évben ki kell majd ásni. Úgyhogy azért ezt kikérem magamnak, hogy soha nem voltam. Lényeg a lényeg, hogy most sem otthon a tévé előtt szivarozgatok, hanem kocsit fogok mosni így este 9-10 körül” – magyarázza, hozzátéve: „Érezzétek jól magatokat, jövő héten próbálunk, nem akarok ígérgetni, hogy jövőre mindenképpen ott leszek, de ha egy mód van rá, ott leszek. Örülök, hogy gondoltatok rám. További jó gyaloglást!”

Jól látható tehát, hogy a beszólogatást nem kell komolyan venni – a srácok szeretnek egymással viccelődni, amit a rajongóik is bírnak. Ahogy Sidi említette, hamarosan a próbáknak is nekiállnak, február végén ugyanis nyakukba veszik Európát, hogy megmozgassák a kinti magyarokat. A tavalyi évben 30 éves jubileumot ünneplő zenekar május elejéig nyolc országban összesen 15 koncertet ad, amit a nyár folyamán egészen október elejéig tizenegy kiemelt hazai buli követ majd.

Az európai fellépések listája:


A hazai események:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések