Hirdessen itt

Az osztrák vasút újra fogad és indít vonatokat Hegyeshalomnál

Az osztrák vasút nem fogad és nem indít vonatokat Hegyeshalom határállomásnál - tudta meg az MTI.

A Mávinform információi szerint Parndorf és Zurndorf között az RJX62-es számú vonat kamionnal ütközött. Az osztrák vonalon jelentősen nő a menetidő.

Az rj64-es számú müncheni vonat utasait Hegyeshalomtól Bécsig pótlóbuszokkal szállítja el az osztrák vasút. Bécs felől az rj61-es vonat utasai pótlóbuszokkal érkeznek Hegyeshalomra, onnan a Keleti pályaudvarig rj vonattal utazhatnak. A Keleti pályaudvarról 15:40-kor München felé induló rj68-as vonat a belföldi szakaszon két FLIRT motorvonattal közlekedik. Útközben azonban egy alkalmas állomáson az utasok átszállnak majd egy Hegyeshalom felől érkező üres vonatszerelvénybe, s azzal folytatják útjukat.

Azt írták: a Bécs felől érkező vonatok jelentős késésével kell számolni. A Budapest-Keleti pályaudvarról induló nemzetközi vonatok Hegyeshalomnál várakoznak majd. A Győr és Bécs közötti EuRegio vonatjáratokat nem érinti a korlátozás, de hosszabb menetidővel közlekednek - közölte a Mávinform.

Frissítés!

Az osztrák vasút szerda délután négy órától ismét fogad és indít vonatokat Hegyeshalom határállomásnál, azonban késések várhatók - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Mint írták, a Bécs felől érkező vonatok még késéssel érkeznek Magyarország területére. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan, késő este, illetve csütörtök hajnalra állhat helyre.

A vonatközlekedésben a fennakadást egy korábbi baleset okozta, Parndorf és Zurndorf között egy vonat kamionnal ütközött.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések