A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az egészsége volt a tét: már majdnem belehalt a munkába Borbás Marcsi

Egy ország rajong érte, és tulajdonképpen alig van olyan, aki ne látta volna ikonikus sorozatának legalább egy részét, azonban a minőségi munkának ára van: Borbás Marcsi a végletekig kimerült, pihenésre van szüksége.

A Gasztroangyal című műsor rajongóit hidegzuhanyként érte a hír, miszerint kedvenc műsorukat mostanában nem láthatják majd a képernyőn. A műsorvezetőnek viszont szüksége van egy kis pihenésre.

– Igen, csalódottak a rajongók, amiért fáj is a szívem. De tudom, hogy megértik, ha azt mondom: elfáradtam. Huszonhárom éve heti utazós műsort forgatok, idén áprilisban leszek 52 éves. Szívesen utazom továbbra is, nem adom fel a vidék, a hagyományok, a tradíciók bemutatását, de már képtelen vagyok arra, hogy minden héten napokig távol legyek. Az egy.hu weboldalt azért hoztuk létre, hogy március végétől mindenről sokkal részletesebben tudjunk beszámolni a vidék, a hagyományos értékek iránt érdeklődőknek – mesélte a HOT! magazinnak Marcsi, aki úgy érezte, már az egészsége volt a tét, majdnem belehalt a munkájába.

A gasztroangyal most több évnyi munka és kulináris élmény után egy kis pihenésre vágyik, amely időszak – az ő szavaival élve – a diéta lesz az életében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések