A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szolnoki ellenzéki képviselők a parkolási díjakkal szopatják a lakosokat

A Szolnoki Többség frakciószövetég képviselőinek szavazataival megemeli az önkormányzat a parkolási díjat, valamint egyes bérletek árát. Az előterjesztést a Fidesz-KDNP képviselői nem szavazták meg.

A határozat értelmében ötös, kiemelt zónává minősítik át a belvárosban az Árkád és az OTP mögötti parkolót, ezzel együtt kiveszik a bérlettel igénybe vehető megállóhelyek közül. A kiemelt zónában a parkolást nem lehet zónás bérlettel, csak érmével, vagy mobiltelefonnal vásárolt parkolójeggyel igénybe venni (azok, akik itt laknak, továbbra is vásárolhatnak lakossági bérletet).

Ugyancsak változás lesz az 1-es díjzóna áraiban, itt az óradíj 340 forintról 380 forintra emelkedik, míg a bérlet ára ebben a zónában, valamint a kombinált bérletek esetében egyaránt húsz százalékos lesz.

A közösségi, tehát helyi járatú buszközlekedésnél az 5 százalékos emelés várható hatását előbb szakértővel vizsgáltatják meg, mielőtt döntenének róla.

Forrás: Iszolnok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések