Hirdessen itt

A Munkáspárt közleménye a migrációról, a NATO-ról és a koronavírusról

Thürmer Gyula kommunista pártja sokkal tisztább hangot üt meg, mint a moslékok. 

Köszönetet mondunk a honvédségnek, a magyar katonáknak, akik kiveszik részüket a határok védelméből

– mondotta Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke január 31-én, a Honvédelmi Minisztérium előtt tartott sajtótájékoztatón.

A Munkáspárt a migráció megállítását az egyik legfontosabb kérdésnek tartja hazánk biztonsága szempontjából.

Tegnap előtt támadás érte Magyarország déli határát. A migráció nem kitaláció, hanem valóságos probléma. A Munkáspárt a migráció ellen volt, van és lesz mindig is. Mi védjük a hazát, és nem eláruljuk, mint mások teszik. Ha a Munkáspárt az Európai Parlamentben lenne, mi nem tűrnénk, hogy kezet emeljenek Magyarországra.

A liberális „migráns simogatás” nem más, mint álhumanizmus, nem segíti a dolgozó népeket problémái megoldásában, csak újakat kreál és erősíti a szélsőséges tendenciákat, amelyek ellen a liberálisok állítólag harcolnak. Csak arra jó, hogy félrevezesse az embereket, letörje a tőke-ellenes osztályharcot a célországokban.

A koronavírus gyors terjedése megmutatta, hogy milyen törékeny a világ biztonsága. A Kínai Népköztársaság emberfeletti erőfeszítéseket tesz a járvány leküzdésére. Egyetlen ország sem lenne képes ilyen rövid idő alatt, ilyen óriási erőket mozgósítani.

A Munkáspárt felszólít minden magyar politikai pártot – beleértve a Momentumot, a Demokratikus Koalíciót és más liberális pártokat:

ne használják politikai hangulatkeltésre a járványt! Ez nem segít, hanem kárt okoz.

A Munkáspárt szolidáris a kínai néppel, támogatja a Kínai Népköztársaság, a Kínai Kommunista Párt küzdelmét.

A Munkáspárt aggodalommal figyeli, hogy egyre több fegyver, egyre több amerikai és NATO-katona jelenik meg Kelet-Európában. Folynak a Defender 2020 hadgyakorlat előkészületei. A hadgyakorlaton közel 40 ezer katona vesz részt, köztük mintegy 20 ezer amerikai. Követeljük, hogy Magyarország semmilyen formában ne vegyen részt a Defender 2020 hadgyakorlatban! Magyarország területe ne legyen háborús gyakorlótér!

A NATO olyan szövetséges, aki csak kér, de nem ad semmit, az ilyen nem jó szövetséges. A NATO nem biztosítja, hanem veszélyezteti jövőnket.

Magyarország akkor lesz biztonságban, ha Európa nyugati fele és Oroszország békében él egymással. A Munkáspárt támogatja a keleti nyitás politikáját, és nem támogatja a keleti zárkózás politikáját. Igent mondunk az együttműködésre Oroszországgal, és nemet a szankciókra, az erőfitogtatásra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések