A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Varju elvtársat rabosították, de sajnos kiengedték

Ujjlenyomatot vettek a felfüggesztett mentelmi jogú képviselőtől.

„Polt Péter ügyészsége folytatja ellenem a hadjáratot, most már rabosítással akarnak rám nyomást gyakorolni. A harcot megvívom és ott leszek ügyészségen, tarts velem, ha Te is tiltakozni akarsz az orbáni önkény ellen!” – írta hétfőn, Facebook-meghívó formájában Varju László, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője.

A politikusnak délután kellett bemennie a Központi Nyomozó Főügyészség fővárosi, Könyves Kálmán körúti székházába, ahol rabosították, vagyis az eljárási folyamat szerint ujjlenyomatot vettek tőle és fényképeket készítettek róla; ez azonban sajnos nem jelenti egyben Varju őrizetbe vételét is.
A politikus mentelmi jogát az MTVA székházában történt, videókon is látható dulakodás miatt függesztették fel:

VARJU LÁSZLÓ MEGFOGTA AZ EGYIK BIZTONSÁGI ŐR BOKÁJÁT, AKI ETTŐL ELESETT.

A politikust azért is számon kérné az ügyészség, mert 2018 februárjában, hónapokkal a választások előtt anyagi juttatás ígéretével próbált visszalépésre bírni egy független képviselő-jelöltet; mint lapunk kérdésére Varju elmondta, mindkét ügyben rabosítják – ő  pedig részt vesz az eljárásban, de minden jogi eszközzel küzd majd igazáért.

Forrás: Népszava

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések