A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Püspökladány és Sárrétudvari között egy fa nagyméretű ága dőlt az úttestre

Pénteken a megye több pontján kellett fát, faágat eltávolítani a tűzoltóknak, illetve rendőri intézkedésekre is sor került.

A püspökladányi egység Püspökladány és Sárrétudvari között avatkozott be, ahol egy fa nagyméretű ága az úttestre dőlt, ezzel részleges akadályt okozott. Később Sárrétudvari külterületére is a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, ott egy nyárfa ágait kellett levágniuk. A debreceni hivatásos tűzoltók Nagymacson, az Arató utcában távolítottak el faágat. Egy nyolc méteres fűzfaág melléképület tetejére szakadt. Az egység motoros láncfűrésszel vágta le az ágat. Nagyhegyes-Gyólyáson egy nagy fa villanyvezetékre dőlt. A szakemberek kiszakaszolták az érintett vezetéket, a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók pedig láncfűrésszel eltávolították az ágat. A kabai önkéntes tűzoltók is vonultak pénteken. A 4-es számú főúton egy faág veszélyeztette a közúti forgalmat. Később is erre az útszakaszra riasztották az egységet, a százkilencvennegyedik kilométerszelvénynél egy nyárfa dőlt az útra. A tűzoltók két láncfűrésszel távolították el a fát, majd tisztították meg az utat.

Délután egy családi ház tetőszerkezete lángolt teljes terjedelmében Hajdúsámsonban, a Gólya utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók több gépjárműfecskendővel vonultak a helyszínre, majd több vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a tüzet. Az egység egy gázpalackot is ki tudott hozni a házból. A ház a tűz keletkezésekor üres volt, így nem sérült meg senki. A három szintes családi házban két felnőtt és öt gyerek lakott, ők ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Debrecenben, a Wesselényi utcában két autó ütközött össze pénteken kora este. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket, majd elvégezték az áramtalanítást. A balesetben két ember megsérült, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Este kigyulladt egy családi ház padlástere Balmazújvároson, a Magdolna utcában. A padláson ruhaneműk és háztartási holmik égtek. A tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók. A tűzben nem sérült meg senki, de a házban élő három felnőtt és négy gyerek rokonokhoz költözött átmenetileg – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján fogott el. A rendőrök 9 személyt állítottak elő, közülük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt – olvasható a police.hu-n.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 40 éves bocskaikerti lakos ellen. A rendőrök a nőt 2020. január 17-én a 4-es számú főúton tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. Az egyenruhások a nőt a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették – áll a rendőrség közleményében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések