A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több nógrádi betörés elkövetőjét is elfogták

Az elmúlt napokban elkövetett vagyon elleni bűncselekményeket derítették fel a salgótarjáni, szécsényi és bátonyterenyei nyomozók.

Tündérszépek: január 27-én kiderül, ki az ország legszebb lánya! Adja le értékelését most, és nyerjen kétéjszakás wellnesshétvégét!

A rendőrség ügyeletére január 15-én reggel érkezett bejelentés, miszerint az egyik nógrádmegyeri családi házba betörtek. A szécsényi nyomozók rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves helyi lakost, aki a nyomozás adatai alapján január 13. és 15. között az egyik ingatlan ajtaját befeszítette, és onnan egy televíziót lopott el. A fiatalkorú a jelenlegi adatok alapján további öt – hasonló jellegű – vagyon elleni bűncselekményt követett el a község belterületén 2019. október 31. és december 22. között. A 17 éves fiút a szécsényi rendőrök őrizetbe vették, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A salgótarjáni rendőrök egy 24 éves és egy 26 éves férfi ellen lopás bűntett, míg egy 65 éves nő ellen orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A két férfi január 15-én a megyeszékhely belterületén az egyik telephely raktárának ablakát betörte, oda bementek, és az épületből péksüteményeket loptak el, melyek egy részét a 65 éves nőnek értékesítették.

A bátonyterenyei nyomozók rövid időn belül azonosították be és fogták el azt a 23 éves nemti férfit, aki a nyomozás adatai szerint január 5-én 3 és 9 óra között a község egyik ingatlanjának ablakát betörte, majd a családi házból egy laptopot és annak tartozékait tulajdonította el. A férfit a rendőrök lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.


Forrás: police.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések