A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tegnap a provokátorok közül előállított a rendőrség egy embert aki rúddal támadt a szervezőre

Rúddal bántalmazta a Niedermüller Péter elleni tüntetés egyik szervezőjét az a férfi, akit a rendőrség előállított és garázdaság vétségének megalapozott gyanújával hallgattak ki.

A rendőrségi közlemény szerint csütörtök délután fél hat körül Budapesten, a VII. kerületben az Erzsébet körút 9-11. szám előtt a budapesti S. Ferenc a rendezvény szervezőjével szóváltásba keveredett, amely dulakodássá fajult. 

S. Ferenc a dulakodás közben a szervező kezében lévő hangtechnikai eszköz rúdjával a szervezőt megütötte, aki az ütéstől nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A támadót a gyűlést biztosító rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói S. Ferencet garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – fogalmaz a rendőrség.

Forrás: Police.hu 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések