A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Oroszlányi vérfürdő: megszólalt a bestiális kegyetlenséggel meggyilkolt Elizabet anyja

Tapintható a csend a tragikus módon elhunyt Kovács Elizabet szülei házában. Családja gyászolja a nőt, aki egy 14 éves kislányt hagyott maga után.

– Két napja épp a születésnapomat ünnepeltük volna, amikor egy ismerősünk telefonált, hogy megölték a lányunkat. A rendőrségtől azóta se kaptam értesítést, így titokban abban reménykedem, hogy tévedés az egész – mondta kisírt szemmel Farkas Éva. 

– Elizabet szellemi fogyatékos volt, se írni, se olvasni nem tudott, én voltam a gyámja. A lányom két hónapja szakított az élettársával, de egy idős biztonsági őr, K. Ármin befogadta az otthonába. A helyszínen hiába kértem a kapuban álló rendőrtől, engedjen be, hadd lássam utoljára a lányomat, egyszerűen elzavart.

A Blikk információja szerint Elizabet hétfőn egy nyilvános rendezvényen ismerkedett meg a gyilkosával, akit gyanútlanul felvitt a lakásába. Ez a férfi a torkától a hasáig felvágta és háromszor megszúrta Elizabetet. Reggel az éjszakai műszakból hazatérő házigazdát valóságos vérfürdő fogadta. Annyi biztos: a nő nem adta könnyen az életét, vadul védekezhetett, ugyanis a körme alatt bőrmaradványokat találtak a nyomozók.

– Oroszlányban mindenki ismerte Elizabetet, gyakran megfordult a szálló előtt. Tucatnyi társamat kihallgatta a rendőrség, van, akitől DNS-mintát is vettek – mondta a Blikknek egy hajléktalan férfi.

Temetésre gyűjt a gyászoló család

Elizabet szülei tisztes szegénységben élnek, nincs pénzük megadni lányuknak a méltó végtisztességet. Azok a jóérzésű emberek, akik hozzájárulnának a tragikus sorsú családanya temetéséhez, a 10101140-67634400-01000005-ös számlaszámra küldhetnek pénzt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések