A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyolc év a baltás gyilkosnak, emberkereskedőt fogtak, félpályás hattyúterelés

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban január 13-a és január 19-e között.

A körzeti megbízott kijárta… – A helyi körzeti megbízott jó hely- és személyismerete kellett, ahhoz, hogy a gazda visszakapja ellopott terménydarálóját Tiszakarádon.

Több kilogramm kábítószert csempésztek – A Miskolci Törvényszék előkészítő ülésre tűzte ki annak a két férfinak a büntetőügyét, akik Spanyolországból több kilogramm kábítószert csempésztek egy kamionba rejtve Magyarországra.

Testével védte rokonát a bántalmazástól – Az ügyészség a már korábban garázda jellegű bűncselekmények miatt többször elítélt vádlottal szemben fogházbüntetést és mellékbüntetésként közügyektől eltiltást indítványozott.

Eredményes egyezség: elítélték az adócsalókat – A csalók által felépített rendszer egyértelműen adókijátszásra irányult.

Jó negyven késszúrást ejtett idős áldozatán – Bíróság előtt a karácsonyi emberöléssel vádolt férfi.

Emberkereskedőt fogtak a miskolci készenlétisek – A férfi nem először került a rendőrök látókörébe prostituáltak futtatása miatt.

Félpályás hattyúterelés – Tokajnál, a Tisza híd közepén rekedt egy hattyú, vélhetően a síkos úton nem tudott felszállni, amikor jöttek a rendőrök…

Kiskorúaknak is eladtak kábító hatású szereket a miskolci utcai drogárusok – A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy tizenkilenc éves és egy huszonöt éves férfi ellen kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette és kóros szenvedélykeltés vétsége miatt.

Egy szabadnapos rendőr látta meg az árokba esett, idős nőt – Egy szabadnapos rendőr Miskolc közelében, a felsőzsolcai körforgalomnál arra lett figyelmes, hogy az árokban, mintha egy ember sziluettjét látta volna.

Lezáratlan kerékpárokat lopott – A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy olyan férfival szemben folytatott, aki több lezáratlan kerékpárt is ellopott.

Kábítószert foglaltak le – Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr Főkapitányság D. Tibor 45 éves ózdi lakossal szemben.

Nyolc év börtönt kapott a hajléktalan társát baltával megölő férfi – Jogerősen nyolc év börtönt kapott a hajléktalan társát baltával megölő férfi, a Debreceni Ítélőtábla csütörtöki határozatával helybenhagyta az első fokon eljáró Miskolci Törvényszék tavaly októberben kihirdetett ítéletét.

Az utolsókat is meghallgatták – Februárban már ítéletet hirdetnek a borsodnádasdi emberölés ügyében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések