A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nőknek ajánlott dániai prostitúciós munkát, majd elvette a pénzüket: bilincsben vitték el a miskolci emberkereskedőt – videó

Egy 45 éves miskolci férfi ellen folytat nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda emberkereskedelem miatt. A gyanú szerint a férfi külföldön dolgozó prostituáltakkal állt kapcsolatban, akiktől elvette a szolgáltatásikért kapott pénz nagy részét és ebből fedezte a saját megélhetését.

A férfi, akit korábban már összefüggésbe hozták egy emberkereskedelemmel foglalkozó bűnszervezettel, szabályozta a nők mindennapjait, megtiltotta nekik, hogy alkoholt fogyasszanak, pénzt költsenek, illetve magatartási szabályokat tartatott be velük. Emellett más nőket is próbált beszervezni, akik közül az egyik fiatalkorú volt. A dániai prostitúciós munka mellé rengeteg pénzt, elszállásolást és az utazási költség fedezését ígérte nekik.

A nyomozók a Borsod megyei rendőrökkel együtt január 6-án fogták el a gyanúsítottat Miskolcon, akit emberkereskedelem és kitartottság bűne miatt kihallgattak. A házkutatás során készpénzt és más egyéb tárgyi bizonyítékot találtak.

A férfit őrizetbe vették, a bíróság pedig január 9-én elrendelte a letartóztatását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések