A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Nagyon nagy szükségem van rátok” – A rajongóihoz fordult segítségért a gyönyörű világsztár – videó

A Volt egyszer egy Hollywood című film színésznője Ausztráliában nőtt fel, majd Los Angelesbe költözött, ám ausztrál gyökereit a mai napig nem felejtette el. A minap egy, az Instagram-oldalára feltöltött videóban szólította meg követőit az országban zajló pusztító tűzvész okán.

„Szeretnék veletek megosztani néhány gyermekkori fotót” – kezdi Margot Robbie, majd elővesz egy családi albumot, melyben képeket mutat meg arról, hogy kislányként a családja queenslandi farmján játszott, motorozott és megtanult autót vezetni.

Tudom, mindannyian tisztában vagytok azzal, mi zajlik most Ausztráliában... azt akartam, hogy lássátok mennyire gyönyörű a hazám és mennyire fájdalmas látni, hogy mi történik ott. Nagyon nagy szükségem van rátok, ezért kérlek titeket, hogy segítsetek, ahogy csak tudtok

– buzdítja rajongóit. Margot Robbie a videó végén hozzáteszi: az adományok esélyt jelenthetnek, hogy a jövő generációjának is olyan csodás gyermekkora legyen az országban, mint amilyen neki volt.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések