A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi lett vele az X-Faktor döntője után? Ilyen tervei vannak a jövőre nézve Zdroba Patriknak

A 2019-es X-Faktor harmadik helyezettjének sokan drukkoltak, ám ő nem szomorú, amiért végül nem ő lett a befutó az RTL Klub tehetségkutatójában. Patriknak rengeteg terve van a jövőre nézve, mindenképpen szeretné folytatni az énekesi karriert, ám tisztában van vele, hogy vissza kell térnie a verseny előtti életéhez is.

Mivel telnek a napjai?

– Úgy döntöttem, hogy visszamegyek a korábbi munkahelyemre, a bankba. A kollégák és az ügyfelek is hiányoltak, ráadásul nekem is hiányzik a rendszer az életemből. Nem tudom, akkor is így tettem volna-e, ha én nyerek, így viszont szükségem van a munkára, mert a fellépésekből egyelőre nem keresek annyit, hogy fenntartsam az anyagi stabilitást.

Sokan megismerik az utcán?

– Igen, és mindig örülök, ha odajönnek hozzám. A legtöbben gratulálnak, kérnek aláírást, közös fotót. Rengeteg levelet, ajándékot kapok a rajongóktól, és a közösségi oldalaimon is sok követőm lett. A mentorommal, Gáspár Lacival is jó a kapcsolat, remélem, meg is marad.

Mik a tervei a jövőre?

– Szeretném folytatni az éneklést! A vágyam, hogy stúdióba menjek és legyenek saját számaim, klipjeim, most azon dolgozom, hogy kitaláljam, pontosan hogyan lehetne mindezt kivitelezni a jövőben. És persze, már izgatottan várom a nyarat, ugyanis Budapestre jön a kedvenc énekesnőm, Céline Dion. Biztos, hogy ott leszek a koncertjén!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések