A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megxit: Archie miatt szomorkodik Erzsébet királynő

A Daily Mail forrásai szerint szomorúan töltötte az elmúlt napokat II. Erzsébet királynő, ugyanis rádöbbent, most, hogy Harry és Meghan Markle lemondott a királyi titulusról valószínűleg még ennél is ritkábban fogja látni dédunokáját, a nyolchónapos Archie-t.

Szombat este adta ki a hivatalos közleményt a Buckhingham-palota arról, hogy lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő, és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban. Hogy mit is jelent ez pontosan a gyakorlatban, arról itt írtunk hosszabban. A házaspár tíz napja jelentette be teljesen váratlanul, hogy visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióitól, pénzügyileg függetlenné kíván válni, és a jövőben idejük egy részét Kanadában töltik.

A királynő a kérelmüket egy kommünikében hagyta jóvá, ám egyes források szerint ezt nem jó szívvel tette, ugyanis II. Erzsébet szeretett volna több időt tölteni dédunokájával, akit eddig még csak egyetlen egyszer, születésének másnapján látott. Most már sajnálja, hogy nem jutott több idő dédunokájára.

A királynő Archie keresztelőjén sem tudott megjelenni, ugyanis el kell utaznia, Harry és Meghan pedig nem választottak új időpontot
 Karácsonykor sem találkoztak

Meghan és a kis Archie jelenleg Kanadában tartózkodnak, míg Harry herceg még Angliában van, de a legfrissebb információk szerint hamarosan ő is Kanadába repül a családjához.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések