A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtaláltuk a Vadhajtások újabb szexbotrányában szereplő ellenzéki véleményformálót (Fideszeseket akart akasztani)

A tavaly még a fideszesekkel felakasztásával deliráló Perjés Zoltán ellenzéki újságíró futott most bele a vadhajtások vitorlaszelébe.

Gréczy borzasztó látványa után egy hónap sem telt el szinte és egy nagy liberális véleményformáló akadt fent a horgon. 

A vadhajtasok.hu tegnapi bejelentése után elindultak a találgatások, hogy vajon ki lehet a szexbotrányba keveredett médiaszemélyiség. 

A vadhajtások ma közzétett cikke után google barátunk segítségével kicsit rákerestünk a pornófilmbe is jól bele illő kép tartalmára, amely a videkilany.hu szexpartner kereső oldalt is találatként hozta fel. 

A szexpartnerkereső oldalra feltöltött minőségi technikával készült fotókat végiggörgetve kétség sem fér hozzá, hogy azon a Fideszesek akasztására buzdító Perjés Zoltán látható az 55 éves milf, Silver társaságában.

Egy kis iróniával élve Perjés jól benyalhatott a művésznőnek, hogy egy kis extra öklözéses tágítás ellenében felkerülhessen a művésznő portfóliós bemutatkozó anyagához. 

Hát ez a szopás gyerekek :)

A hamarosan feltöltésre kerülő további fotók valószínűleg hamarosan felkerülnek a vadhajtásokra, ezért érdemes lesz őket követni.

Addig is megelőlegezünk egy kis megvágott tartalmat 


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések