A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt a Péterfy kórházban meghalt fiú édesapja

Az apa elmondta fia már korábban is volt kórházban hasonló, pszichés gondok miatt, az akkor kapott gyógyszereket pedig hanyagolta, de továbbra sem lehet tudni, pontosan milyen körülmények között halt meg a fiatal.

Halálos balesetet szenvedett egy 22 éves férfi december 29-én a Péterfy kórház pszichiátriai osztályán. A beteg elesett a mosdóban, és olyan súlyosan ütötte be a feje hátsó részét, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Mint kiderült, az áldozat jó erőben lévő, rendszeresen sportoló fiatal volt, aki nagyjából egy hónappal a szerencsétlenség előtt került be az intézetbe. Az ATV Híradójának most megszólalt az apa, aki elmondta, fia azért került a klinikára, mert a gyámhatóság elvette a testvéreit, mert szerintük veszélyeztetett környezetben élnek otthon. Teljesen összezuhant lelkileg ,miután a gyámügy elvitte testvéreit otthonról, és elmondása szerint részben ő miatta nem is vitték haza a testvéreit.

A fiú egyébként korábban is küzdött pszichés gondokkal, volt is kórházban emiatt, azonban kiengedése után hanyagolta a gyógyszereket és a kontrollt is - ahogy az apa mondta, mivel betöltötte a nagykorúságot, nem igazán tudtak mit kezdeni ezzel. A fiú, ha láthatta a testvéreit, jól volt, utána azonban látványosan összeomlott. A klinikai kezelés hatott, már nagyon jó állapotban volt december végén, apja szerint hamarosan haza is hozhatták volna.

Bár a család feljelentést külön nem tesz , azért tisztázni szeretnék az ügyet, hogy több ilyen ne fordulhasson elő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések