Hirdessen itt

Megható: bébi kengurut mentett meg az önkéntes tűzoltóként dolgozó youtuber – videó

Egy youtuber, aki önkéntes tűzoltónak állt, lefilmezte, hogyan ment meg egy bébi kengurut a tűztől.

Rettenetes pusztítást végeznek tavaly év vége óta az Ausztráliában tomboló bozóttüzek. A természeti katasztrófában a legfrissebb információk szerint 23-an vesztették életüket, s 480 millió állat pusztult el.

A hivatásos tűzoltók rengeteget dolgoznak, szinte megállás nélkül, hogy megfékezzék a rettenetes lángokat, a segítségük pedig olyan emberekből áll, akik önkéntesen vesznek részt az oltási folyamatban. A 24 éves Sam McGlone – ismert youtuber – és családja is úgy döntött, elutaznak, hogy részt vegyenek a tűz megfékezésében – számolt be a Daily Mail oldala.

Ráadásul nem csak munkájukkal nyújtanak segítséget, hanem Sam még videókat is készít a bozóttűz oltásáról, amit közösségi oldalain és YouTube-csatornáján is megoszt követőivel és a nyilvánossággal, továbbá adománygyűjtésbe is kezdett a megsérült állatok javára. A youtuber és családja egyébként már több mint tíz napja dolgoznak a kontinensen.

Amikor pedig Sam Braidwoodban oltotta a tűzet, alkalma nyílt egy bébi kenguru megmentésére is, amit a kamerája is rögzített. A pici először tiltakozott, de miután egy puha takaróba helyezték és megitatták, azonnal megnyugodott.

Íme a megható pillanat:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések