A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghan Markle visszatért és végre ismét úgy öltözködhet, mint mielőtt hercegné lett

Mióta kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg függetlenednek a királyi családtól, a csapból is a velük kapcsolatos pletykák folynak. Végül II. Erzsébet királynő tett pontot a dolog végére nyilatkozatával, amiből egyértelműen kiderül, hogy ellentétben a rosszindulatú feltételezésekkel, támogatja a fiatal párt.

Ennek ellenére Meghant továbbra is rengeteg támadás éri, így nem is csoda, hogy pár nappal ezelőtt elhagyta az Egyesült Királyságot és visszatért Kanadába édesanyjához. A botrány kirobbanása után most először láthattuk a hercegnét. Ma reggel elcsípték a paparazzik, ahogy elhagyta kanadai lakását (itt töltötte a család az ünnepeket is), majd egy vancouveri menedékházba utazott, hogy rászoruló anyukáknak és gyerekeknek segítsen.

Meghan most hanyagolta a formális öltözetet és végre ismét úgy láthattuk, mint mielőtt hercegné lett. Laza kabátot, farmert, bő pulóvert és lapos talpú csizmát viselt. Hát nem vagány?


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések