A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lovasi András beleállt a győri választásba - leesik az álla, kit támogat

Lovasi András egyértelműen fogalmazott a győri időközi polgármester-választás kapcsán.

Ahogy azt korábban megírtuk, Január 26-án vasárnap tartják Győrben az időközi polgármester-választás Borkai Zsolt - szexvideós botrányát követő - távozása után.

A megyeszékhelyen az ellenzék Pollreisz Balázst, míg a Fidesz azt a Dézsi Csaba Andrást indította, aki mögé nagy meglepetésre az október 13-án a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és az LMP alkotta ellenzéki összefogás jelöltjeként indult győri önkormányzati képviselő, Bárány István is beállt. Sőt, nem csak ő.

A politikus Facebook-oldalán ugyanis megjelent egy videó, amelyben Lovasi András röviden mellette "teszi le a voksát", azt mondja:

Szóval, hogy ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék.

Ezt követően a híres zenész kicsit bővebben is kifejtette álláspontját a témában a saját oldalán:


"Úgy látszik szűkszavú voltam a győri videóban, akkor bővebben is:

Dézsi Csaba Andrást kb. 15 éve ismerem, mint rockzenét kedvelő ember sokszor megfordult a győri koncertjeinken, személyében egy rendkívül segítőkész, okos, toleráns embert ismertem meg, egy igazi nagybetűs Orvos. Ha minden politikusunk ilyen lenne, egy sokkal jobb világban élnénk, függetlenül attól milyen színű a zászló, ezért amikor megkért erre a kiállásra, egyből igent mondtam, hiszen minden igaz amit állítottam.

Nem vagyok Fidesz-szavazó, sőt kifejezetten utálom ezt a rendszert amiben élünk de frontharcos sem vagyok, aki mindenre lő ami a túloldalon mozog. Ott is vannak jóravaló, jóakaratú emberek, persze nekem is úgy tűnik, hogy egyre kevesebben (lsd. Fidesz-árvák), de vannak. Csaba ilyen, ráadásul biztos vagyok abban is, hogy nem fogok csalódni benne. És olyanok is kevesen vannak. Ezen az oldalon is" - írta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések