Hirdessen itt

L.L Junior könnyfakasztó szavai Gesztesiről: a színészlegenda az elsők között hívta fel őt a kisfia tragédiája után

"Nagy űrt hagyott, hiányoznak a nagy beszélgetések" - ezekkel a szavakkal emlékezett vissza L.L. Junior elhunyt jó barátjára, Gesztesi Károlyra. Az énekessel Hajdú Péter készített interjút: mesélt a néhai színésszel való kapcsolatáról, közös élményeikről és arról, hogy Gesztesi Károly az elsők között hívta fel, amikor az énekes nyáron elveszítette a kisfiát.

L.L. Junior a kamerák előtt beszélt arról, hogy mennyi mindent köszönhet a szombaton elhunyt színészlegendának. 20 évvel ezelőtt barátkoztak össze, amikor közösen szinkronizálták a Nyócker! című animációs filmet. L.L. Junior visszaemlékezett, hogy rengeteg dolgot tanult Gesztesi Károlytól, aki mindig az élet szeretetét és a megbocsátás fontosságát hangoztatta.

Úgy tanított, hogy nem okított, csak tapasztalatokat osztott meg velem

- fogalmazott a zenész.

Az évek során annyira elmélyült a köztük lévő barátság, hogy egymással osztották meg a nőkkel kapcsolatos történeteiket, a boldog és a szomorú pillanatokat egyaránt, valamint beszélgettek haragról, örömről és magáról az életet érintő kérdésekről.

Amikor L.L. Junior tavaly nyáron elveszítette kisfiát, a néhai színész az elsők között kereste meg, hogy részvétet nyilvánítson.

Barátom, maradjunk most kicsit csendben…

- ezekkel a szavakkal fejezte ki átérzett fájdalmát, majd percekig csendben hallgattak a telefonban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések