A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letiltották az Exatlon pályáiról Gelencsér Timit

Különleges feladatot teljesít az Exatlon Hungary második évadában Gelencsér Tímea.

A sportos modell idén mikrofonra cserélte az akadálypályákat, riporterként dolgozik a TV2 műsorában. Noha közösségi oldalán dögösebbnél dögösebb képeket oszt meg magáról, a Vasárnapi Blikknek elárulta, nem érzi formában magát.

– Az egész nap forgatással telik, kevés szabadidőnk van, így nem tudok annyit edzeni, mint otthon. Próbáltam futni az első néhány nap, de a betonon bedurrant az Achilles-ínam, utána pedig sodort a forgatás és a rengeteg teendő – mesélte Timi, aki már alig várja, hogy az edzéseit újra beillessze napi rutinjába.

Míg tavaly ugyanis ott volt neki a pálya, idén – őszinte sajnálatára – ki sem próbálhatja az akadályokat.

– Nagyobbak és izgalmasabbak, mint tavaly, viszont aggódik a stáb egy esetleges sérülés miatt, így nem engedik, hogy kipróbáljam bármelyiket is. Az ügyességi feladatokat viszont néha velem tesztelik, így legalább jut nekem is valami – tette hozzá a Miss World Hungary 2016-os győztese, aki rengeteget készült a riporterkedésre.

– Néztem sportriportereket, hogyan fogalmaznak, illetve alaposan felkészültem a versenyzőkből. Van segítségem a pálya mellett, így egy-egy interjú előtt megbeszéljük, hogy mire figyeljek, mi lehet aktuális kérdés, amire kíváncsiak vagyunk. Hálás vagyok a stáb támogatásáért.

Ráadásul Tímea a műsorvezetőtől, Palik Lászlótól is elleshet ezt-azt.

– Lacitól sokat tanultam. Nyugodtan, magabiztosan beszél, míg én izgulok, gesztikulálok és sokkal gyorsabban beszélek – vallotta be Timi. – Azt mondta, a szakma kulcsa az egyszerűség és a természetesség. Ami persze nekem nem könnyű, hiszen ott áll két kamera, mikrofon van a kezemben, és tudom, hogy sokan nézik otthon a műsort. Ezt kell kikapcsolnom.

Kutyáját hiányolja

Gelencsér Tímeának a legnehezebb a dominikai munkában, hogy nem láthatja családját. Velük azonban legalább tud csetelni vagy beszélni időnként, imádott kutyája, Licsi azonban ezekből többnyire kimarad.

– Őt nem lehet pótolni, hiába van itt néhány kutya, akiket időnként simogatok. A múltkor videócseten beszéltem a családommal, és anyu kérdezte tőle, „hol van Timike?". Jobbra-balra keresgélt, nagyon aranyos volt – mesélte nevetve Timi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések