A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letartóztatták a szigetelőszalagos emberölés kapcsán a kocsma pultosát

Az elhunyt férfi három társát már korábban őrizetbe vették, most a nagylóki kocsma pultosát is letartóztatták. 

A Fejér Megyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta annak az őrizetben lévő nőnek a letartóztatását, aki a nagylóki kocsma pultosaként dolgozott akkor, amikor 2019. november 28-án három társával együtt leitatták és szigszalaggal a teraszon álló székhez kötözték, majd magára hagyták. A férfi reggelre kihűlt és meghalt. - írta honlapján az Ügyészség.

A pultos mobiltelefonjával képeket készített a megkötözött férfiról, amelyeket elküldött több ismerősének is, sőt a fényképfelvétel egy internetes közösségi oldalra is felkerült.

A cselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére figyelemmel, – amely tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig terjedő szabadságvesztés – alaposan lehet tartani a gyanúsított szökésétől, elrejtőzésétől, valamint alaposan feltehető, hogy szabadlábra helyezése esetén a bizonyítást a tanúk befolyásolásával, illetve a bizonyítékok elrejtésével megnehezítené. A Székesfehérvári Járásbíróság a mai napon dönt a terhelt letartóztatásáról.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések