A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leégett a házuk, összefogott a falu a tarnazsadányi családért

A nemrég történt tűzeset nyomán összefogott az egész falu, s mindenki amivel tudta, támogatta a károsult családot – tájékoztatta a Heolt Koczka Ferenc polgármester.

A polgármester elmondta, hogy az év elején tűz ütött ki a Hámán Kató út 31. szám alatt, szerencsére senki nem sérült meg, de a családnak ideiglenesen a szomszédba kellett költöznie.

– A képviselőtársaimmal azonnal a helyszínre mentünk, s miután felmértük a károkat, krízishelyzetet rendeltünk el. Ezután az önkormányzat megvásárolta a tisztító-, fertőtlenítőszereket, -eszközöket, festéket és lámpákat, hogy helyre tudják állítani a házban keletkezett károkat – tette hozzá.

Közben folyamatosan érkeztek a felajánlások a segítő szándékú emberektől az önkormányzat közösségi oldalán. Az ő összefogásuknak köszönhetően még a nagy hideg beköszönte előtt vissza tud hamarosan költözni a család a gyerekekkel együtt a házba – fogalmazott a község első embere, hozzátéve, amiben tudnak, segítenek, s nagyon örül, hogy közös erővel támogathatták a bajba jutott tarnazsadányi családot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések