A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kobe Bryant az NBA legendás kosarasa a lányával együtt szenvedett végzetes tragédiát

A Los Angeles Lakers klasszis játékosa helikopter-balesetet szenvedett - jelentette a Russia Today a TMZ Sport értesülésére hivatkozva. A 13 éves kislánya is vele utazott a helikopteren.

A 41 éves kosaras négy társával utazott saját helikopterén, amikor lezuhant a kaliforniai Calabasas közelében. A DailyMail úgy tudja, hogy a 13 éves lánya is az utasok között volt.

Megerősítették: a vele utazó 13 éves lánya, Gianna Bryant is is szörnyethalt a balesetben.

A tragédia oka egyelőre ismeretlen. A Los Angeles-i sheriff a Twitteren megerősítette a balesetet, hozzátéve, hogy öt ember halt meg, az utasok közül a tragédiát senki nem élte túl. Az áldozatok nevét azonban nem hozta nyilvánosságra. Szemtanúk robbanásról számolnak be.


A 18-szoros NBA All-Star válogatott 20 évet töltött a Los Angeles Lakers játékosaként, és 5 NBA bajnoki címet gyűjtött be. Ő volt az első olyan NBA játékos, aki 20 szezont játszott végig. Az amerikai válogatottal 2008-ban Pekingben, 2012-ben Londonban bizonyult a legjobbnak az olimpiai játékokon. 2016-ban vonult vissza.

A kétszeres olimpiai bajnos kosaras ismert volt arról, hogy előszeretettel utazik a Sikorsky S-76 típusú helikopterével Newport Beachről a Lakers-nek otthont adó Staple stadionhoz.

Kobe Bryant és felesége négy gyermeket neveltek, a legkisebb tavaly nyáron született.

Az NBA vezetője, Adam Silver, még 2015-ben az amerikai kosárlabdázás történetének egyik legnagyszerűbb játékosaként méltatta őt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések