A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitalálja, melyik márka arca lett Gal Gadot?

A prémium hidratáció élvonalát képviselő, továbbfejlesztett vízmárka, a smartwater 2020-ban új márkanagykövettel, a híres színésznővel dolgozik együtt nemzetközi szinten.

Gal Gadot-ot a márka azért tartja ideális márkanagykövetnek, mivel megtestesíti a hírességek és véleményvezérek évek óta kedvelt vize által képviselt életstílust: inspiráló, ikonikus személyiség, aki közismerten sokat tesz azért, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Gal a képernyőn és a való életben is erőt, szépséget és egyensúlyt sugároz, így képviselve a márka modern és innovatív értékeit. A híresség a márkával együttműködve megmutatja, hogyan tehetünk a testi-lelki egyensúlyunkért.


Négy tanács 2020-ra a színésznőtől


Kezeljük prioritásként az egészségünket – mentális, fizikai, spirituális és érzelmi szempontból is! Anyaként, dolgozó nőként, emberként kulcsfontosságúnak tartja, hogy a nyüzsgős napokon is a lehető legjobban érezhesse magam. Találjuk meg az egyensúlyt az élet megannyi őrült pillanata közt – ez a legfontosabb, ha lelkünket és testünket is helyesen akarjuk táplálni!
 Igyunk vizet, hidratáljunk!
 Szakítsunk időt magunkra, és olyankor ne hagyjuk, hogy eltereljék a figyelmünket! Ha van egy kis csend körülöttünk, eresszünk le és egy pillanatra kapcsolódjunk ki. Ez újra feltölt majd minket motivációval, hogy nekiálljunk a következő feladatnak.
 Találjunk egy mozgásformát, amely igazodik a testünk igényeihez!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések