A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült, milyen bestiális kegyetlenséggel ölték meg a vámosmikolai asszonyt, akit egy kertben ástak el

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta egy 34 éves nő és egy 21 éves férfi letartóztatásának elrendelésére, mert Vámosmikolán megöltek egy közelükben lakó 77 éves idős asszonyt, akit azután házuk mögött elástak.

A 34 éves nő és a 21 éves férfi élettársként élt együtt Vámosmikolán egy romos házban. Őket többször segítette kisebb dolgokkal a közelükben lakó 77 éves egyedül élő sértett. Miután január 6-án a nő ellopta az asszony pénztárcáját illetve a hűtőjében tárolt élelmiszerét, az idős asszony megfenyegette őt, hogy ha nem adja azokat vissza neki, akkor feljelenti.

A feljelentéstől tartva a nő élettársa másnap áthívta a sértettet a házukba azzal, hogy megtalálták az ellopott pénztárcáját. Amikor az idős nő átment hozzájuk együttesen bántalmazni kezdték, bezúzták az arcát és a koponyacsontját, illetve késsel is több alkalommal megsebezték őt, a bántalmazás következtében a helyszínen elhunyt. Ekkor a holttestet egy szemeteszsákba csomagolták és elásták az ingatlanuk hátsó részén.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság aljas indokból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítja a nőt és a férfit. Kezdeményezték a letartóztatásukat mivel feltehető, hogy jelenlétük az eljárás során más eszközzel nem biztosítható illetve fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon újabb bűncselekményeket követnének el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések