A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kétmilliót kaszáltak az interneten Andy Vajna licitre bocsátott forgatókönyveivel

Nemrég borult ki Vajna Tímea, miután megtudta, néhai férje hagyatékát az e-Bayen árulják.

A néhai producer, Andy Vajna díszkötéses forgatókönyvei kerültek „rossz kezekbe”. Az eladó ugyanis az özvegy által rendezett jótékonysági árverésen néhány tízezer forintért jutott hozzá a filmmogul ereklyékhez, amiket nagyobb haszon reményében az internetre, és újabb licitre bocsájtott. A Jákob lajtorjája, a Skarlátbetű, A reneszánsz ember, A Hold hegyei és a Hajszál híján című hollywoodi produkciók forgatókönyvei pedig már el is keltek a netes piacon.
– Szomorúan veszem tudomásul, hogy a forgatókönyveken így adnak tovább. Az aukciót részben jótékonysági célból szerveztük meg, abban reménykedve, hogy Andy tisztelői és a filmrajongók licitálnak majd. Már csak abban bízhatok, hogy a sokszoros áron meghirdetett forgatókönyvek végül tényleg olyan gyűjtőhöz vagy rajongóhoz kerülnek, aki értékelni tudja azokat – mondta korábban Tímea.

Hogy a könyvek kihez kerültek, nem lehet tudni, de a viszonteladó valamivel több mint kétmillió forintot keresett az üzleten.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések