A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késsel fenyegetőzött a rabló a halasi vasútállomáson

A halasi rendőrök vádemelést javasolnak a 64 éves helybélivel szemben, aki a gyanú szerint felfegyverezve követett el rablást tavaly a halasi vasútállomáson.

2019. november 13-án kora délután rablás történt Kiskunhalason. A nyomozás adatai szerint a vasútállomás peronján egy helyi férfi egy padon várakozó férfi zsebéből ellopta a pénztárcáját. Amint a sértett a lopást észrevette, egy segítővel együtt az elkövető után futott. Amikor utolérték a tolvajt, a vádlott egy kést vett elő, majd szúró mozdulatokat tett a két üldözője irányába, közben meg is fenyegette őket, hogy elvágja a torkukat, ha továbbra is követik, ezért futni hagyták a tolvajt.

A kiskunhalasi rendőrök egy órán belül beazonosították és elfogták a gyanúsítottat. A 64 éves helyi lakost felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallhatták ki, majd őrizetbe vették.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ügyében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban – vádemelési javaslattal – átadta az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések