A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kábel szakadt le Hajdúszoboszlón, Püspökladányban egy ház udvarába egy nagyméretű fa bedőlt

Vasárnap Földes külterületére vonultak faágak miatt a püspökladányi hivatásos tűzoltók. Őket riasztották Püspökladányba, az Attila utcába is, ahol egy ház udvarába egy nagyméretű fa bedőlt, egy távközlési vezetéket is leszakított.

Hajdúszoboszlón, a Tokay utcában informatikai kábel szakadt le és több faág a villanyvezetéken akadt fenn. A város hivatásos tűzoltóit riasztották.

Hajdúböszörményben, a Bél Mátyás utcában egy nagyméretű faág hasadt le, amely a közúti forgalmat veszélyeztette. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos egységek vonultak

A Nagy-Bocskai szőlőben pedig egy faág egy lakóház tetejét veszélyeztette.

Balmazújváros, a Túzok utcában is faág hasadt le, a közúti forgalmat veszélyeztette, a balmazújvárosi önkormányzati és önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Délután villanyóra szekrény égett Debrecenben, a Mathiász János utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy porral oltóval oltották el a tüzet.

Nyírfa ága szakadt le Berettyóújfaluban, a Dózsa György utcában, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát.

Késő este Biharkeresztes külterületén a 42-es számú főúton egy nyárfa az úttestre dőlt. Egy autó belehajtott a fába. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Az autó vezetője nem sérült meg.

Papp-Kunkli Nóra tű. hadnagy megyei szóvivő

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések