A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jennifer Aniston és Brad Pitt megölelte egymást a díjátadón, az egész világot lázba hozták

Brad Pittet és Jennifer Aniston vasárnap este a SAG Awardson futottak össze, a találkozásuk beindította a világ fantáziáját. 

Mindkettőjük díjat kapott, Brad pittet a Volt egyszer egy Hollywoodban alakított szerepét, exfeleségét pedig a The Morning Show című drámai sorozatban nyújtott alakítását ismerték el. Tehát volt mit ünnepelniük az este. Mindketten izgultak a másik sikeréért, Brad Pitt így nézte, ahogy kimondták Aniston nevét, hogy ő a nyertes:


A backstage-ben is sikerült őket lekapni együtt, teljesen beindult ettől a külföldi sajtó, olyannyira, hogy már újra össze is boronálták őket. A fotókon látszik, hogy Brad Pitt magához húzza Anistont, megfogja a kezét. Boldognak tűnnek, puszival és öleléssel gratuláltak egymásnak a díjhoz. Több sem kellett a rajongóknak, egyből lázba jöttek. Nem kérdés, ma is csodaszép párt alkotnának.



A külföldi lapok olyat is írnak, hogy az Oscarra már együtt mennek. Ez nem valószínű, az Entertainment Tonight elkapta a gálán Anistont, aki csak annyit mondott a ezekről a pletykákról, hogy röhejes az egész.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések