A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Hozzád tartozom, Te pedig örökké énhozzám...” – Megható képekkel emlékezett meg egy éve elhunyt férjéről Vajna Timi

Egy évvel ezelőtt érkezett a döbbenetes hír: rózsadombi otthonában holtan találták Andy Vajnát. Özvegye, Tímea megható képekkel emlékezett a hollywoodi producerből lett filmügyi kormánybiztosra, akivel szívroham végzett.

„Csaknem tíz éven át voltunk együtt. Szenvedélyesen szerettük egymást. Valódi lélektestvérek voltunk... Igaz, hogy 38 évet kellett várnod rám, de visszahoztam a fiatalságodat... Sok boldog pillanatunk volt... Hozzád tartozom, Te pedig örökké énhozzám... Még soha nem éreztem ekkora és ilyen fájdalmat... A házi kedvenceink is hiányolnak" – fogalmazott a közösségi oldalán Vajna Tímea (36), aki néhai férje halálának pillanatában az Egyesült Államokban tartózkodott.

Andy Vajna özvegye elismerte, még mindig beárnyékolja életét szeretett férje váratlan távozása.

– Rendeltem egy hatalmas, szív alakú koszorút száz szál fehér rózsából, majd természetesen kimegyek a temetőbe a családdal és együtt gyertyát gyújtunk. Andy azóta is állandóan a gondolataimban és a szívemben van, szinte mindenről ő jut az eszembe, így nem múlik el nap vagy óra, hogy ne emlékeznék rá – magyarázta Vajna Tímea, aki a novemberben felújított sírhely felszentelését is az évfordulóra tervezte, ám még várnia kell. – Hiányzik a nevetése, a jósága, az ölelése, az okos és bölcs tanácsai, tulajdonképpen az egész lénye.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések