Hirdessen itt

Hátborzongató, miket találtak a pedofil milliárdos cellájában, miután öngyilkos lett

Vérfagyasztó képek láttak napvilágot Jeffrey Epstein börtöncellájáról! A pedofíliával és emberkereskedelemmel vádolt amerikai milliárdos még tavaly augusztusban akasztotta fel magát elkülönített zárkájában a Metropolitan Correctional Center nevű börtönben, ám ennek semmi előjele nem volt.

A horrorisztikus fotók a 60 Minutes nevű amerikai műsor birtokába jutottak. A felvételek közvetlenül azután készültek, hogy Jeffrey Epstein öngyilkos lett, s rajtuk jól látszik, hogy a szexragadozó férfi felkötötte magát.

Véres nyaki sebét is megörökítették, cellája pedig alaposan fel volt dúlva: narancssárga rabruhák hevertek szanaszét, az ágyneműt is széthajigálták, a földön pirulákat, hurkolt rongydarabokat, elektromos vezetékeket is találtak. Az amerikai milliárdos ezekkel vetett véget életének.

Az elkülönített zárkában egy kézzel írott jegyzetre is bukkantak, amelyben Epstein a börtönkörülményekről panaszkodott, megemlítette az odaégett ételeket, az óriási bogarakat és azt is, hogy egy órára a zuhanykabinba zárták.

Epsteint tavaly július elején kiskorúak kárára elkövetett emberkereskedelem és a fenti céllal működtetett bűnszövetkezetben való részvétel vádjával tartóztatták le.

Akár 45 év börtönbüntetést is kaphatott volna. Halálával kapcsolatban számos teória is szárnyra kelt: egyes híresztelések szerint Epsteint meggyilkolták, ám a most napvilágot látó fotók bizonyítják, hogy a pedofil milliárdos önkezűleg vetett véget életének. A halálának ügyében folytatott nyomozásra a bátyja dr. Michael Badent bízta meg, aki még Epstein boncolásánál is jelen volt. Dr. Baden azt mondta, ő úgy tudja, egy kép sem készült az amerikai milliárdos holttestéről a cellájában, enélkül nehéz megállapítani a halál okát, s szerinte a bizonyítékok inkább utaltak gyilkosságra. Kiemelte, hogy a milliárdos nyaka több helyen eltört, ez pedig szerinte azt sejtette, hogy Epsteint megfojtották, mintsem fellógatta magát.

– Sosem láttam még ehhez fogható töréseket öngyilkosság esetén. Több ezer börtönben elkövetett felakasztásról tudok, de egyik esetben sem tört el a nyak három helyen is – mondta a 60 Minutesnek dr. Baden.

Nem figyeltek rá

Azon az estén, amikor Epstein felkötötte magát, két börtönőr volt a milliárdos ellenőrzéséért felelős. Tova Noel és Michael Thomas állítólag sziesztázott, és online böngésztek: bútorokat nézegettek ahelyett, hogy akár csak egyszer is ránéztek volna a milliárdos pedofilra, akinek cellája mindössze 4 méterre volt tőlük. Végül nem találták őket bűnösnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések