A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hamarabb visszatér a képernyőre a Feleségek luxuskivitelben, mint azt gondolná

Már nem kell sokat várniuk azoknak, akik rajonganak az intrikus luxusfeleségekért. A Bors napilap megtudta, hogy még ebben a televíziós évadban visszatérnek.

Hosszú hónapok óta pletykálták, hogy a Viasat3 sikerműsora, a Feleségek luxuskivitelben új évaddal érkezik a képernyőre. A cserfes hölgykoszorú tagjairól először ősszel röppent fel a pletyka, hogy újra bevezetnek minket a felső tízezer csillogó és gondtalannak tűnő mindennapjaiba, majd novemberben az is kiderült, hogy Luxus Dalma nem kíván visszatérni egy esetleges harmadik évadba.

A lap megkereste a Viasat3-at, ahol biztató híreket közöltek: „A Feleségek luxuskivitelben a Viasat3 egyik legmegosztóbb és legsikeresebb saját gyártású produkciója, aminek valóban tervezzük a folytatását az idei évben. Sok újdonsággal és meglepetéssel készülünk, bár ezekről még nem árulhatunk el többet, hamarosan további részleteket osztunk meg nézőinkkel” – érkezett a válasz amelyből az már nem derült ki, hogy a forgatást mikor tervezik elkezdeni.

Polgár Tünde a készülő harmadik évaddal kapcsolatban azt nyilatkozta, a nézők a következő szériában a feleségek legizgalmasabb pillanatit láthatják majd. - Annyi minden történt velünk, amióta vége lett a forgatásoknak, hogy már csak az megérne egy műsort, hogy összezárnak minket egy liftbe beszélgetni erről az időszakról. Elképesztően várom, mert nagyon jó együtt forgatni a lányokkal, miközben akik nézték, tudják, hogy vannak elvarratlan szálak és nézeteltérések a szereplők között, amiről volna mit beszélni. Én ugyanaz vagyok, aki voltam, talán csak bölcsebb lettem, így most már nem százig kell elszámolnom egy kellemetlen helyzetben, hanem csak tízig – viccelődött Tünde.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések