A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadházy nagyon aggódik a győri választás eredménye után

Hadházy „a lónak a f.szát” Ákos aggódik. A mindentől és mindenkitől független országgyűlési képviselő, jeltelen lódoktor, egyben a magyar balliberális ellenzék állatorvosi lova sokkot kapott. 

Szíven ütötte, hogy a Fidesz-KDNP vasárnap feltörölte a padlót Győrben a szivárványos moslékkoalícióval. És beleborzongott, hogy talán korai volt az október 13-i eufória, és 2022-ben is csúnyán elhúzhatják a balliberális sereg nótáját, ha mindösszesen annyi lesz a mondanivaló, hogy takarodjon a Zorbán! Na ja,

valami minimális értékelvűség és vízió, tartalom tényleg nem ártana Jakabtól Gyurcsányig.

Hadházy ezért levelét megírta. Néhány gondolattal igyekszik hozzájárulni a leginkább egymásra mutogató bűnbakkeresésbe ojtott összellenzéki siránkozáshoz. A sebeiket nyalogató ballib gittegyletek még friss és nyílt sérüléseibe gyakorlott egészségügyis kézzel szórja a sót.

A lyukas zoknis magyar Pókember-utánzat szerint az ellenzék ELKÉNYENYELMESEDETT, no meg nem kedveznek neki a JÁTÉKSZABÁLYOK, de pláne NINCS ELÉG AKTIVTISTÁJA.

„KICSIT ÚGY ÉRZEM, MEGVALÓSULT, AMITŐL OKTÓBER 13. ÓTA TARTANI LEHETETT. AZ ELLENZÉKBEN HÁTRADŐLTÜNK ÉS AZT GONDOLJUK, 2022 MÁR MEGVAN, PUSZTÁN AZÉRT, MERT BUDAPESTEN ÉS PÁR NAGYVÁROSBAN NYERTÜNK. A VALÓSÁG EZZEL SZEMBEN AZ, HOGY A MAGYAR LAKOSSÁG 2/3-A TOVÁBBRA IS FIDESZES VÁROSVEZETÉS ALATT MARADT, ÉS AZ ELLENZÉKI VEZETÉSŰ KERÜLETEKBEN, VÁROSOKBAN IS A KORMÁNYNAK VAN NAGYOBB BEFOLYÁSA A TÖRTÉNÉSEKRE”

– szomorkodik Hadházy, aki szerint

„HA EZEN CSAK PICSOGUNK ÉS NEM TESZÜNK, MEGÉRDEMELJÜK EZEKET A MEGALÁZÓ VERESÉGEKET”.

Elemzésében arra is kitér, hogy a balliberális szörnykoalíciónak bizony nincs hadra fogható serege: a klasszikust idézve aktivista nincs, és nem is volt!

„AZ ELLENZÉKNEK AZ A DOLGA, HOGY 2022-IG MEGTALÁLJA AZOKAT AZ EMBEREKET, AKIK DOLGOZNAK A KAMPÁNYBAN, ÉS AZTÁN OKOSAN MEG IS SZERVEZZE, PONTOSAN MIT, HOL ÉS HOGYAN DOLGOZZANAK A LEGNAGYOBB HATÁS ELÉRÉSÉÉRT. EZT A HÁZI FELADATOT EGYELŐRE NEM CSINÁLTUK MEG”

– siránkozik a képmutató önkritika koronázatlan királya.

Hadházy Ákos tehát aggódik az ellenzékért, mert csak picsog, nem épít szervezetet, nincs elég embere, tohonyán kényelmes, nem akar és nem is szeret dolgozni. De ha már itt tartunk, nézett tükörbe valaha ez az ember? Talán munkának tartja a tévészékházas és a parlamenti botránykeltést, „lóf.szozást”, majd a Tisztelt Házból való demonstratív kivonulást? Kezdhetné mondjuk saját maga némi érdemi munkával az öncélú, magamutogató, permanens cirkuszolás helyett. Mert ha így folytatja, nem kell nagy jósnak lenni, nem marad más neki, mint a picsogás és a megalázó vereségek.

Aggódunk Hadházy Ákosért…

Forrás: Ezatuti.blogstar.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések