A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyász: meghalt a világhírű médium és reality-sztár

Péntek éjszaka, 69 éves korában elhunyt Amerika egyik legismertebb médiuma és reality sztárja, Derek Acorah - a szörnyű hírt felesége, Gwen erősítette meg.

Acorah több spirituális műsorban, például a Most Haunted-ben is szerepelt, ahol az első hat évadban ő maga volt a műsor fő médiuma, legtöbben ekkor ismerték meg. Később a 2017-es Celebrity Big Borther című valóságshowba is meghívták, ahol végül a negyedik helyen végzett. Felesége egy Facebook-posztban búcsúzott tőle.


"Ég veled szerelmem! Örökké hiányozni fogsz! Megtörve szeretném közölni veletek, hogy szeretett férjem Derek egy nagyon rövid betegség után elhunyt. Köszönöm szépen mindenkinek aki eddig támogatott - soha nem fogom tudni ezt eléggé meghálálni." - írta posztjában a megtört feleség. Gwen a további sorokban azzal folytatja, hogy egy gonosz pár szerette volna megzavarni a férjét miközben az kómában volt és az életéért küzdött - nekik soha nem fog tudni megbocsájtani, jelentette ki.

Derek 1950. január 27-én született az Egyesült Királyságban, ahol örökké emlékezni fognak rá ikonikus műsorai miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések