Hirdessen itt

Greta Thunberg bolondériája miatt 1500 magánrepülőgéppel repülték körbe a világot a klímaharcosok

A davosi világggazdasági fórum idei fő témája a klímaváltozás. Már megérkeztek a milliárdosok, vezető politikusok. Csupa “klímaszakértő” , ami abból is látszik, hogy a dübendorfi repülőtér betonján csak úgy sorakoznak magánrepülőgépeik (ez nem az összes). Ezt a leszállópályát használják a davosi csúcsra érkező szupergazdagok.

A klímaaktivista Greta Thunberg is fel fog szólalni a Davosban tartandó Világgazdasági Fórumon. A nyitóbeszédet fogja mondani a konferencia “Hogyan mentsük meg a Földet: a klímakatasztrófa elkerülése” című panelhez. – írja a CNN.

Greta Thunberg már a világ számos vezetőjével találkozott, felszólalt az amerikai kongresszusban, találkozott az EU vezetőivel, a Time pedig a 2019-es év emberének választotta.
A panelen még terveznek részt venni: Ma Jun, a kínai környezetvédelmi intézet vezetője, Rajiv Shah a Rockefeller alapítvány vezetője, Oliver Bäte az Allianz vezetője, Rebecca Blumenstein a New York Times újságírója.

Thunberg más fiatal klímaaktivistákkal is vinni fog egy panelt, ahol az üvegházhatású gázok csökkentését és a klíma-mozgalom jövőjét fogják kitárgyalni.

Forrás: Hírháttér 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések