Powered by Jasper Roberts - Blog

Fogyasztotta és a gyanú szerint terjesztette is a kábítószert egy békés megyei férfi

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy férfit Békés megyében. Hét, vele kapcsolatban álló fogyasztót is elfogtak a rendőrök.

Fogyasztott és a gyanú szerint terjesztett is kábítószert egy gyulai férfi. A 33 éves F. Gyulát a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei kedden 17 óra körül fogták el a házában. Közvetlenül a rendőri intézkedést megelőzően többen érkeztek hozzá és távoztak tőle. Ők a gyanú szerint kábítószer-fogyasztók, akik F. Gyulától vásároltak, illetve kaptak kábítószert. A férfi házában a rendőrök kábítószer gyanúját keltő anyagokat, valamint a szerek csomagolásához, adagolásához, fogyasztásához szükséges eszközöket foglaltak le.


A fogyasztók lakását is átkutatták, az egyik férfinél öt tő kender növényt találtak. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya F. Gyulát kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. Rajta kívül hét, vele kapcsolatban álló fogyasztót hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök, ellenük kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

0 Megjegyzések