A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felháborító: Kulcsár Edina kisbabájának a halálát kívánták

Igen gonosz hangvételű levelet írtak Kulcsár Edinának: az egykori szépségkirálynő második gyermekét hordja a szíve alatt, egy ismeretlen nő pedig kegyetlenül a születendő kislány halálát kívánta.

Kegyetlen üzenetet kapott a várandós Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő a napokban az InstaStory-jában számolt be a rajongóknak arról a borzalmas levélről, amit egy nő címzett neki az Instagram-oldalán, és amiben második gyermeke, Nina halálát kívánta, aki tavasszal jön a világra. Kulcsár Edina azonban nem jött ki a sodrából: nem állt bele a konfliktusba, rendkívül higgadtan kezelte a helyzetet.

Férjét, Szabó Andrást, azaz Csutit azonban igencsak felháborította a bántó és könyörtelen üzenet.

– Sajnos, manapság számos közszereplőt érnek hasonló, szóbeli bántások. Az, hogy egy gyermeknek, egy magzatnak kívánnak rosszat, számomra mindennél felháborítóbb. Véleményem szerint a döntéshozóknak törvényileg kellene szabályozniuk az efféle viselkedést. Egy esetleges börtönbüntetés kockázata talán elrettentené a hasonló lelkületű embereket attól, hogy ilyesmit írjanak egy várandós nőnek – mondta a Ripostnak Csuti.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések