A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elképesztő átalakulás: új frizurával kezdte az új évet Peller Mariann - fotók

Új év, új frizura - Peller Mariann így indul neki a 2020-as esztendőnek.

Facebook-oldalán mutatta meg új külsejét az RTL Klub műsorvezetője. Peller Mariann úgy tűnik, nagy változtatásra készül, amit nem csak belsőleg akar megélni, hanem új frizurájával kifelé is kommunikálja.

"Ha változásra vágyunk, mert úgy érezzük, kinőttünk egy élethelyzetet, lelki állapotot, vagy éppen ideje meghaladnunk önmagunkat, az mindig belülről indul, és mi vagyunk a változás kulcsa. Ha szeretnénk, hogy ez a fizikai valóban is végbe menjen, nekünk kell megtenni az első, a második, a harmadik, lépést. Ez nem kell, hogy nagy legyen. Valahogy mégis jó, ha kifejezésre juttatjuk,már nem vagyok 100-ig ugyanaz, mint tegnap. Mégis, a legbensőbb, legvalóságosabb részünk, a Magunk, az Önvalónk mindig ugyanaz marad, és valójában az életünk arról szól, hogyan kerülhetünk a tapasztalásaink (legyenek jók vagy negatívak) által, lépésről-lépésre egyre közelebb Hozzá. Lefejtve MAGunkról a sok-sok élettapasztalat által ránk ragadt, torzító rétegeket, melyek eltávolítottak igaz Önvalónktól. Minden apró és nagy lépés egy mérföldkő. És ha felismerted, hogy belül változtál, akkor ne halogasd, mutasd meg azt a fizikai síkon is, hogy magával hozhassa a felszabadulást!" 

- írta a képekhez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések