A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Életlen késsel levágta a férfi fejét” – folytatódott a tárgyalás a Budapesten elfogott terrorista ügyében

Rengeteg embert végezhetett ki Hassan F., a szír terrorista – írja az Origo.

A szíriai Hassan F.-et 2018 decemberében fogták el a Liszt Ferenc reptéren, mert hamis iratokkal akarta igazolni magát és egy vele utazó nőt. Később kiderült, hogy az Iszlám Állam tagja, kivégzéseket vezényelt, és maga is gyilkolt.

A férfi mindent tagad, állítása szerint analfabéta, és nem is volt Szíriában a kérdéses időszakban. A legutóbbi tárgyaláson kiderült, hogy flegmán viselkedik a börtönben, valamint nem figyel oda a higiéniára. A Fővárosi Törvényszéken olyan tanúkat hallgattak meg, akik Máltán és Belgiumban élnek, és régebbről ismerik Hassan F.-et.

Az egyik tanú állítása szerint a terrorista vezető volt a szervezetben, ahova próbált embereket is toborozni.

A tanú elmondta, hogy Hassan F. és a társa elvitték az unokatestvérét, majd egy késsel kivégezték. Erről videója is volt, ezt átadta a belga hatóságoknak. Állítása szerint Szíriában mindenki tudta, hogy a férfi és a társa embereket gyilkol.

A második tanú is felismeri Hassan F.-et, egy településen éltek. Elmondása szerint amikor az ISIS betört a városukba, a férfi akkor már az Iszlám Állam tagja volt.

RABOLTAK, LOPTAK ÉS GYILKOLTAK A VÁROSBAN, AZ Ő NAGYBÁTYJÁT IS MEGÖLTE.

Szemtanúja volt annak, ahogy az utcán kivégeznek egy férfit, mert az a szír hadsereg tagja volt. Hassan F. egy társával együtt, egy életlen késsel levágták a férfi fejét.

A FEJET A MAGASBA EMELTÉK, ALLAHU AKBART KIABÁLTAK, BÜSZKÉK VOLTAK ARRA, AMIT TETTEK

– mondta a tanú, majd hozzátette, hogy az áldozatokat általában lelőtték vagy lefejezték.
Az ügyészség tavaly szeptemberben emelt vádat ellene előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, bűnszervezetben megvalósított terrorcselekmény és emberiesség elleni bűntett miatt.

ÉLETFOGYTIGLANI BÖRTÖNBÜNTETÉST KÉRTEK RÁ.

A Pesten elfogott mohamedán az iszlám tanaival összhangban cselekedett, amikor lefejezett egy embert Szíriában, amire még büszke is volt.

A büszkeséget az is indokolhatta, hogy Allahnak tetsző cselekedetet hajtott végre, ugyanis a lefejezést előíró Korán Allah utasításait tartalmazza.

AZ ISZLÁM TANAI SZERINT JÁRT EL

A lefejezést végző mohamedánok teljes mértékben az iszlám tanai és Mohamed példája alapján járnak el; a lefejezés az iszlám doktrína és történelem szerves része.

A nyakelvágást, lefejezést a Korán előírja:

KORÁN 47:4 "AMIKOR ÖSSZETALÁLKOZTOK A HITETLENEKKEL, VÁGJÁTOK EL A TORKUKAT…"

Korán 8:12 (Emlékezz) midőn Urad sugallta az angyaloknak: "Én veletek vagyok! Erősítsétek azokat, akik hisznek! És azok szívébe, akik hitetlenkednek a rettegést fogom elhinteni. Üssétek hát (őket) a nyakuk felett és minden ujjpercüket vágjátok le!"



Forrás: Origo és Dzsihádfigyelő

További belföldi hírek itt

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések